Georg Jensen Moebius øreclips - 3536905

Georg Jensen Moebius øreclips - 3536905

Smukke og elegante Georg Jensen Moebius øreclips. De flotte øreclips er udført i sterling sølv med et design inspireret af den matematiske form.   Øreclipsne måler 24 millimeter i diameter.

2500.00 kr

Gå til forhandler

Andre kiggede også på

Georg Jensen MOEBIUS ørestikker - 3539223

Anderledes og stilede øreringe fra Georg Jensens kollektion, Continuty. Aurora kollektionen er anderledes og sjov, og er baseret på en uendelig matematisk form. Øreringene som skiller sig en del ud fra mængden, er designet af Vivianna Torun Bülow-Hübe og

Læs mere

Georg Jensen MOEBIUS vedhæng - 3536032

MÖBIUS vedhæng - sterlingsølv Inspirationen til MÖBIUS vedhænget i sterling sølv er fra geometrien; det er et udsøgt eksempel på post-moderne innovation. I matematikkens verden er en MÖBIUS en form med en overflade og en skarp kant. Serien er baseret p

Læs mere

Georg Jensen Moebius øreclips - 3536905

Smukke og elegante Georg Jensen Moebius øreclips. De flotte øreclips er udført i sterling sølv med et design inspireret af den matematiske form.  Øreclipsne måler 24 millimeter i diameter.

Læs mere

Georg Jensen Moebius armring - 2000052300 sølv ML

Smuk og elegant Moebius armring i sterling sølv fra Georg Jensen. Den smukke armring er udført i vredet sølv og giver et unikt og anderledes udtryk. 

Læs mere